Mark

mark-rosenby-Venice
1.Hvilket musik ligger der på din plade/cd-afspiller lige nu
? Der ligger flere, men den der oftest bliver smidt på for tiden er nok Tool ”10.000 Days” (2006) Jeg elsker deres syrede universer, og så har de en rytmesektion, der næsten kan måle sig med Venice : )

2.Hvordan tror du de øvrige medlemmer vil beskrive din rolle i bandet? (ud over selvfølgelig at være bassist) Helt sikkert den lille! Jeg har altid været efternøleren, der var for lille til at gå i ungdomsklub, for ung til at drikke, for ung til at blive lukket ind de steder vi skulle spille, for ung til at få kørekort (dermed sluppet for at køre gear en masse gange), og den titel kommer jeg nok aldrig af med.

3.Dit bedste Vencie live-job, og hvorfor? Puha den er ikke sjov. Vi har unægtelig spillet en del, og jeg har svært ved at hive et enkelt frem for de andre. Der er da et par stykker der popper frem. Da vi spille på Langelandsfestivalen, udsolgt Store Vega (Anja Efter Viktor efterfest), vores utagelige koncerter på ”Fru Hansens Kælder”, og som Morten også er inde på så vores koncerter i ”Børnehavnen”. Alle rigtig gode minder eller koncerter om man vil.

4.Hvad laver du når du ikke er musiker? Jeg laver freelanche arbejde flere forskellige steder, men det meste af min tid bliver brugt på KML Group (bookingselskab / http://www.kmlgroup.dk) hvor jeg står for produktionen for vores artister. Super fedt arbejde, men en gang imellem lidt stressende.

5.Hvor er Venice om 5 år? Det bliver et skud, men d. 12 april i 2014 er en Lørdag, så der er vi nok i øvelokalet efterfulgt af en tur på Cafe Kildevæld. Med andre ord vi spiller helt sikkert stadig musik : )

6.Der er noget med at I alle har et øgenavn/alter ego/dyr hvad er Sørens og hvorfor? Søren har både et alter ego og et dyr. Hvis vi starter med dyret, så har Søren fra hans nakke og op unægtelig flere lighedspunkter med en skildpadde. Først og fremmest er han meget kortklippet og tildels er hovedformen også spot on. Dernæst har han en evne til (efter mange års træning vel og mærket) at skyde sin hals frem, og hvis man ser ham i profil, er man ikke et sekund er i tvivl, om hvor vi alle nedstammer fra. Det kommer måske som en chok for nogen, men hvis man først har set det, er det svært at komme udenom, at skildpadden har blandet sig i vores udvikling på et eller anden tidspunkt.

Sørens alter ego dukkede op på en Roskildefestival en del år tilbage. Han hedder Jørgen, og er nødvendigvis ikke nogen dårlig person, bare en anden. Jørgen plejer at dukke op, efter Søren har indtaget en vis mængde genstande. Det kan være meget hyggeligt, men også lidt mærkeligt hvis man f.eks. har haft en samtale kørende med Søren, og pludselig snakker man med Jørgen i stedet, der har lidt andre holdninger end Søren. Det behøver ikke nødvendigvis være nogen ”heads up” på hvornår Jørgen dukker op, så en gang i mellem skal man lige omstille sig, når man finder ud af, at der er Jørgen, der har overtaget samtalen. Det er ikke altid opdelt med den skarpe skillelinje. Andre gange aftaler Søren og Jørgen indbyrdes, at det er på tide, at Søren går hjem efter en lang dag, og så overtager Jørgen, når Søren ellers har fået sagt farvel til folk. Det lyder måske en kende forvirende og lidt som et skråplan, men de to har en god forståelse for hinanden, og giver plads så de begge har det godt. Jeg håber da også at Jørgen kigger et smut forbi d. 25 : )

Reklamer

5 kommentarer

  1. […] Mark […]

  2. Vid, at Mark Rosenby også er en af Danmarks giftigste Guitar Hero-spillere!

  3. Og så er der alligevel en vis Guns n Roses sang, hvor han får totalt heavy-slam af sit promotion-bureau… Gotta hurt når man er rock stjerne… Hehe…

  4. Husk nu når man læser ting på nettet handler det om at være MEGET kritisk over for de oplysninger man finder. Så må det være op til folk at vurdere hvor troværdigt ovenstående oplysninger er 😉

    Break

    Mark, Venice

  5. Hvem har givet dig lov til at hedde Rosenby?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s