Tænk at man kan gå til koncert og have en 1-årig liggende i værelset ved siden af

morten_kistrup_veniceLivekoncert fra øvelokalet…

Kl. er 00.05 og jeg er netop lige kommet ind ad døren i min lejlighed efter aftenens opførelse af ”The Venice Channel Project” – Venice live direkte fra øvelokalet! Her følger en udvidet midnatskommentar.

Uropførsel i øvelokalet
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der var en fantastisk og ’uropførsel-agtig-’stemning i øvelokalet både under og efter mini-koncerten – og dette på trods af et manglende ”publikum”! Euforien skyldtes dels, at fornemmelsen af spille til et webkamera og samtidig vide, at der var mennesker på den anden side, var ganske anderledes end noget jeg har prøvet før, og dels at det er et stykke tid siden, at Venice har spillet live, men ikke mindst på grund af alle de utroligt venlige kommentarer fra ”publikum”. For der var faktisk et publikum. Intet mindre end 154 computere streamede i går aftes koncerten. Fantastisk!

Om livekoncerter og tilgængelighed
Flere har spurgt os, om koncerten bliver lagt op på nettet som video, men der må vi skuffe jer. Koncerten var ”live” i ordets bogstaveligste forstand. Og fandt kun sted i går aftes for de, der klikkede ind på www.myspace.com/veniceweb. Vores idé var netop, at ”internet-koncerten” skulle være ligesom en hver anden livekoncert, altså afhængig af om man overværede den. Dog med den forskel, at koncerten blev bragt hjem til lytterne/seerne i deres egen dagligstue.

Særligt en kommentar ramte mig. En skrev på Bandbase.dk:
”Tænk at man kan gå til koncert og have en 1-årig liggende i værelset ved siden af”

Her og nu-oplevelser
Kommentaren understøtter hele idéen med projektet: At koncerten skulle være tilgængelig for alle interesserede – hvor som helst! Dog stadigvæk en ”her og nu-oplevelse”. Fuldstændig på lige fod med enhver anden ”live”-koncert!

Endnu en gang tak for opmærksomheden. Om en uge følger udgivelsen af ”Sober”. Jeg håber, I er med os der også. Vi ses ”live” – på den gammeldags facon – og hvem ved, måske også på den nye..?

Morten, Venice

2 kommentarer

 1. Tak for en fed koncert i går aftes. Er der planer om flere?

  Hvor holder I releasefest henne? Og hvem kan komme med?

  /Rumle

 2. Kære Rumle,

  Selv tak. Det var fantastisk at så mange var med os derude. Og super fedt at få noget feedback på sådan et ‘pilot-projekt’.

  Vi har en “rigtig” LIVE koncert under opsejling – og så snart den er konfirmeret, kan du læse det her på siden. Vedrørende INTERNET LIVE koncerter, så er det slet ikke umuligt, at vi gentager successen – selvfølgelig med endnu bedre billede og lyd!

  Releasen afholdes på VINYL BAR d. 25/4 kl.20.00 – du er velkommen 🙂

  Morten


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s