Turbulens inden take off? – af Mark Rosenby

mark-rosenby3Dagen derpå efter en anderledes aften i øvelokalet. I går fik ”The Venice Channel Project” luft under vingerne, og det gik alt over forventning, dog med lidt turbulens inden take off (kan man overhovedet skrive det? Turbulens inden take off…? Hmm). Vi har i ugerne op til i går, testet de forskellige faldgrupper vi kunne forstille os. En af de ting der gik galt, og som vores promotion / web 2.0 / positioneringsbureau : o  ) Battle & Bounce i stor stil havde prøvet at imødekomme lang tid i forvejen, var forbindelsen til internettet. Den oprindelige forbindelse som vi testede igennem flere gange, og som skulle tage os på vores jomfrurejse ud i cyberspace, endte med at forbinde os med alle andre steder end det forjættede sted kaldet internettet. Dette skete kl. 20:30 (dvs. halv time før show), på samme tid med at vores computer ”smed” lydkortet, og glemte alle indstillinger (med ”smed” mener jeg, at computeren pludselig ikke kunne få forbindelse til lydkortet). Battle & Bounce havde som sagt en backup-plan med hensyn til internettet, men lyden skulle stadig testkøres inden showet. Så efter et par rebootninger af computeren så lydkortet virkede igen, en hurtig lydprøve til at sætte niveauer og en sidste generalprøve var vi kl. 20:58 næsten klar til broadcast. Dog manglede vi stadig at sætte et in-ear signal op til Søren, som vi dog måtte droppe grundet tidspres. Det fik folk så at mærke i nummeret Dessert – godt nok kun en lille fejl, men det var jo også kun en øver… – eller var det? : o )

Selvom det var en lettere stresset optakt, tager det intet fra det samlede billede, jeg står med i dag. Et rigtig sjovt projekt som kan videreudvikles, og som jeg sagtens kunne forstille mig vi gør igen. Så bliver det også lidt sjovere, når man kan se, at der er folk på den anden side af linsen – 156 i alt som Morten også skrev i sidste indlæg. Tak for det!

Vi har fanget et par stemningsbilleder fra øvelokalet, hvor et par venner og kærester joinede os i dagens anledning. Vi har kastet et nogle af dem på herunder, og man kan se flere på vores facebook profil. Endnu en gang tak til alle der kiggede forbi i går. Det var STORT : o )

Break
Mark, Venice

Søren Wikke - NO STRESS!

Søren Wikke - NO STRESS!

Battle & Bounce - STRESS?

Battle & Bounce - STRESS?

Morten Kistrup - Lydtjek

Morten Kistrup - Lydtjek

Venice - On-air

Venice - On-air

Morten Kistrup - Live

Morten Kistrup - Live

Venice - Over and out

Venice - Over and out

1 kommentar

  1. […] Lagt i Uncategorized Mark om tankerne efter livekoncerten i går –https://venicesober.wordpress.com/…rt_venice/ […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s