”Fra lyttere til læsere til seere” – af Morten Kistrup

morten_kistrup_veniceOm en uge…
…skal et helt nyt Venice-projekt stå sin prøve i forbindelse med udgivelsen af vores debutalbum. Nemlig en direkte-live-fra-øvelokalet-web-koncert. Intet mindre. Mark har tidlige omtalt dette som ’projektet i projektet’. Her følger en status fra selv samme øvelokale:

Venice er gået i ’øveren’ i påsken. Selvfølgelig for at øve. Men også for at afprøve dette (for os) helt nye koncept; en live koncert via nettet. Mini-koncerten er tænkt som en world wide smagsprøve på det kommende album ”Sober”, hvorfor setlisten selvsagt er udgjort af nye tracks fra skiven. Samtidig er formålet at give lytteren, læseren – og nu også seeren – en mulighed for (bogstaveligt talt) at få et smugkig ’bag scenen’ – inden udgivelsen. Vi har i Venice spillet en del live koncerter, men aldrig over nettet! Så det er et helt nyt territorium, vi skal til at betræde. Vi håber I er med os derude? Tja, det bliver nok en lidt mærkelig fornemmelse, når ingen svarer ”JA!” tilbage… Er I med os derude…?

”Venice live – direkte fra øveren” streames via www.myspace.com/veniceweb mandag d. 20 april kl. 21.00

Om to uger…
…udkommer Venice’s debutalbum ”Sober” (Cope Records 2009) i butikkerne! Vi er meget stolte over produktet og kan kun sige, at vi glæder os ualmindeligt meget til at få det skudt afsted og frem for alt til at dele det ”rigtigt” med alle interesserede lyttere, læsere og måske kommende seere…?

Morten, Venice

Skriv en kommentar

Endnu ingen kommentarer.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s