Fra drenge, til mænd, til baby – af Tobias Overgaard

Tobias OvergaardMed et twist af Peter Sommer starter mit første blog indlæg med hvad der egentlig kendetegner situationen i Venice meget godt lige nu. Vi startede som drenge, blev til mænd (unge mænd, ha ha!) og venter nu på, at vores første barn skal komme til verden. Véerne er startet. Det kan ikke vare længe nu… Personligt glæder jeg mig helt vildt(som et lille barn til juleaften) til at stå og nørkle med den forbandede plastic wrap og vende og dreje  barnet. Er det hele som det skal være?

Som den eneste i bandet, indtil videre i hvertfald, har jeg haft den fornøjelse før. Jeg var så heldig at blive far for 1,5 år siden (datter/Sophia), og hvilken oplevelse. Det kan nok ikke sammenlignes helt, men Venice har været ved det med børn tidligere – uden at gå i detaljer (for det er et blogindlæg for sig), handler det om vores gamle øvelokale. Det var i en børnehave. Morten arbejdede der en overgang, og ud af det kom en masse børnesange. Hvem ved, måske det bliver til en børneplade en dag?

Apropos Peter Sommer (starten af indlæg) vil der blive tilføjet ”mini interviews” til vores billeder (til dem af jer der klikker på dem i håb om at finde ud af mere om os), og det er her Peter Sommer kommer ind i billedet. Første spørgsmål er nemlig: hvilken plade vi hører for tiden? og kan godt afsløre, at han bliver mit svar. Og et andet sjovt er: Der er noget med at I alle har et øgenavn/alter ego/dyr hvad er XXXXX’s og hvorfor? I skrivende stund er Morten’s kommet på, og resten vil komme på løbende.

Tobias, Venice

Skriv en kommentar

Endnu ingen kommentarer.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s