Livekoncert el. et projekt i projektet formes – af Mark Rosenby

mark rosenby fra VeniceEn debat omkring en artikel på bandbase.dk udviklede sig til en afsløring af vores ”projekt i projektet” som jeg var inde på i et tidligere indlæg. Derfor er det vel på tide at komme med lidt detaljer omkring det her.

Vores projekt i projektet (vi har endnu ikke fået navngivet det) er en videreudvikling af ”The Venice Blogproject” (som du læser lige nu ;- ). Tanken med det nye projekt er, at vi gerne vil give folk en mini-koncert (en livekoncert!) med udpluk fra den nye plade live fra vores nye øvelokale. Man vil bla. kunne streame koncerten fra vores Venice-myspace og udvalgte musikblogs/sites, og så arbejder vi på, at få en chatfunktion op og køre så vi kan snakke med seerne. Hmm ’seere’ er et udtryk, jeg lige skal vende mig til at bruge i Venice-sammenhæng, men helt sikkert et udtryk der bliver spændende at stifte bekendtskab med, og meget gerne et bekendtskab der må blive vedvarende 😮 )

Det hele bliver søsat mandag d. 20 april om aftenen (tidspunkt bliver frigivet senere). Der skal nok komme et indlæg med nærmere detaljer, om hvor præcist man kan se det og hvordan man gør. Håber folk allerede nu vil sætte kryds i kalenderen.

En hurtigt update på pladen til de interesserede. Pladen er lige om hjørnet, og skulle lande i vores hænder når som helst. Hvis forventningerne ikke var høje nok i forvejen, så har Dennis (hvis muligt) med sit gæsteblogindlæg sat forventningerne endnu et hak i vejret. Hvis folk derude stadig skulle være i tvivl, så glæder vi os.

Break
Mark, Venice

3 kommentarer

 1. Superfed ide!

  Hvis man ikke lige er live, når det sker, kan det så downloades bagefter?

  DB

  Mille

 2. Er der nogen der har lavet den slags før her i DK?

 3. Hej Mille og Johansen

  Mille: Ja vi arbejder på at kan man se på koncerten efterfølgende hvis man ikke lige sedder ved computeren når det sker

  Johansen: Det tror vi ikke. Der er selvfølgelig blevet streamet koncerter før, men vi tror vi er de første der gør det fra øvelokalet

  Håber i kigger ind d. 20


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s