Dialog ikke monolog!!! af Søren Wikke

soren_wikke_veniceSå skal der fan´me blogges!

Jeg er ikke typen, der sidder ned foran en computer og bare lader mine tanker flyve gennem fingrene og ned på et tastatur. Det kunne jeg måske blive, men jeg har egentlig ikke lyst. Da vi startede med at snakke om alt det her blogging, var der flere spørgsmål der poppede op i mit hoved.

1. Hvad er blogging?

2. Hvad skal jeg bruge det til?

Og 3. Hvad fa’en skal jeg skrive?

Og efter at jeg så havde læst de første indlæg fra Mark og Morten gik det op for mig. Deres lange monologer var jo ligesom at læse et ugeblad. Så hvorfor ikke bruge bloggen til det den kan. Nemlig dialog. Her er vores og jeres chance til at lærer hinanden at kende. Så derfor vil jeg gerne opfordre alle jer derude, som jeg kender, og ikke mindst (måske endda vigtigst af alt i denne her sammen hæng) alle jer jeg ikke har lært at kende endnu, til at deltage med alt hvad i måtte ha’ på hjerte. Har I spørgsmål om os eller til os, så skriv som I aldrig har skrevet før. Jeg glæder mig til at hører fra jer.

Søren / Venice

17 kommentarer

 1. har læst lidt på jeres blog, og har hørt jeres Myspace. I kalder jer for post-britpop, cool – men wtf er det? Hvem er i inspireret af som også ligger inden for denne betegnelse? Er bare lidt nysgerrig… 😉

  Jimbo

 2. Hvad tænkte I, da I var med i Anja & Viktor-filmen? Overvejede I, om det var en god idé for karrieren? Eller måske kunne blive en stempling?

 3. Det venstre æg, det med lange sorte strømper, går i pels om vinteren. Når FOF-ægget har løst billet går det op ad trappen til perronen og afventer stående togets ankomst. I forhallen køber ægget ofte ispinden eller negerbollen til niecen…

  slips turnips fars…

 4. Frits, hva’ har du gang i? Det kræver sgu en forklaring, det dersens ægge-noget…

 5. Hej Jimbo. Jeg må starte med at give dig props for “According to Jim”. Den er sgu` meget sjov.
  Den der med post-britpop må står for Mortens regning. Hvis jeg skal være helt ærlig så ved jeg det ikke. men prøv at se om du ikke kan lokke en forklaring ud af ham. Jeg ville egentlig også gerne vide det.
  M.h.t. inspiration kan jeg kun tale for mig selv. Og det må det nok være noget med noget Kashmir, Muse, Kent, Suede, Morrisey m.fl. Jeg håber det var svar nok. Ellers må du lige rive fat i Morten.
  M.v.h. Søren / venice

 6. Hej Søren. Jeg har jo altid godt ku lide jer Venice-gutter. Det var skægge tider da vi var på druk i BLITZKRIEG-dagene. Sad lige og trippede over “light in your eyes” som er i min itunes. Hvordan kan man få fat i “wild dog”? Det er et kanon nummer og jeg mangler det til når jeg sidder og læser i Se og Hør. Glæder mig til at høre jeres plade.

 7. Hej Rune. Ja det var fan´me gode tider. Og godt at hører at du stadig læser se & hør. Jeg har en cd med “Wild dog” et eller andet sted. Jeg skal nok give dig et praj når jeg har fundet den, så kan jeg sende den til dig.

 8. Hej johansen. Vi tænkte da over det, men når man har en mulighed for at være med i en film af den størrelse, som måske bliver set af 500.000 mennesker, så synes jeg ikke man skal takke nej, bare fordi det er en film man måske ikke selv ville gå ind og se. Specielt ikke når man har nummeret der starter hele filmen. Men vi tænkte da helt klart at det ville være et godt spring bræt.
  søren / venice

 9. […] Hvad kan musikere bruge blogs til? By bergholt2008 Hvad kan musikere bruge blogs til?https://venicesober.wordpress.com/…e_monolog/ […]

 10. […] launcher vi inden længe, og så Søren ikke kommer til at føle sig som et ugeblad [læs sidste blogindlæg]  bliver det tovejskommunikation og ikke bare en lang monolog fra vores side. Jeg må jo nok krybe […]

 11. Først og fremmest tak for svar, Søren! Sgu meget cool, at man sådan lige kan komme i kontakt med et band…

  Ud over dine spørgsmål

  1. Hvad er blogging?

  2. Hvad skal jeg bruge det til?

  Og 3. Hvad fa’en skal jeg skrive?

  Kunne der nmåske også være et fjerde — Hvad skal læserne bruge en blog til?

  Go’ weekend til alle!

  Johansen

 12. Først, super fedt med alle kommentarerne! Keep them comming 🙂

  Hej Johansen.
  Meget relevant spørgsmål du stiller (“Hvad skal læserne bruge en Blog til?”), men synes faktisk, du kommer med et ret kvalificeret bud i starten af din kommentar (“Sgu meget cool, at man sådan lige kan komme i kontakt med et band…”) Det er lige præcis der vi / jeg (må jeg jo nok hellere sige) gerne vil hen. Her er vi nøgne og Sober eller ikke for den sags skyld. Det vi gerne vil give vores blog-venner er et kig bagom musikken. En mulighed for at se hvilke personer der gemmer sig deromme og ikke bare læse den igennem div. pressemeddelse eller interview. Og det fede ved en blog er, at alt vi sender ud ikke skal være poleret og 100% gennemtænkt. Kant, personlighed og let tilgængelig er vejen frem.
  Så kan læserne bruge den som de vil. Om det er at lære bandet bedre at kende, følge projektets udvikling eller læse en anbefaling af musik vi selv høre.

  Break
  Mark, Venice

 13. Hej Jimbo,

  Tak for spørgsmålet om genrebenævnelsen ’Post-britpop’, som jeg fik slynget ud i et forsøg på at placere os på musikscenen! Og du fortjener så afgjort et svar!

  Helt ud i skoven er det nu ikke…

  Venice har så afgjort aner i 1990’erne BRITPOP med navne som Suede, Blur, Pulp osv. (som i øvrigt henter deres inspiration fra The Smiths, Beatles og mange andre britiske guitar-pop bands) – Og i øvrigt i scandinavisk rock-musik generelt. Jeg havde det dog lidt mærkelig med at skrive mig ind i Britpoppen som rock-tradition – og så som dansker – sådan uden videre. Omvendt synes jeg, at ’Britpop’ er et genre-navn, der bestemt karakteriserer Venice. Jeg tænker især på den fremtrædende guitar rolle med catchy riffs, der sammen med melodien og en beatpræget bund, kendetegner bandets sound. Venice blev derfor til ”POST-BRITPOP”; efterveerne af en fantastisk alternativ sub-genre! Eller lever den stadig??

  //
  Morten, Venice

 14. Hey Rune,

  Hyggeligt at høre fra dig herinde!

  Info: “Wild dog” kan findes på vores debut album “Sober”, der er lige på trapperne!

  Lokke, lokke 🙂

  Morten, Venice

 15. Og Jimbo,

  Et par navne fra mig:
  Suede, Kent, The Cardigans, The Ark, Muse, The Raveonettes, Morrissey, Isobel Campbell & Mark Lanegan, Salem, Band of Horses, Travis, Baal, Loveshop, Sort Sol, Claus Hempler, Kashmir, Sondre Lerche & Ryan Adams – og så selvfølgelig de gamle drenge, som Elvis, The Beatles og Johnny Cash. For at nævne et par stykker!

  Tak for interessen 🙂

  //
  Morten, Venice

 16. […] Blogposts af Soeren Wikke: Dialog, ikke monolog! […]

 17. […] Søren tidligere har opfordret til dialog og kaldt Marks og mine blog-indlæg ’et ugeblad’: ”Deres lange monologer var jo ligesom at læse et ugeblad”. Og jeg er nu alvorligt bange for, at jeg er i overhængende fare for, at Søren vil mene, at […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s